Upeita uusia mahdollisuuksia toteuttaa persoonallisuuttasi

Uranus avautuva kolmio Nousumerkki

Alkaa:15.02.2012 Päättyy:18.05.2012

Voimakkuus: ******

Tämä on yksi suotuisimmista nousumerkillesi tulevista Uranuksen transiiteista. Uudet, vapauttavat kokemukset kuuluvat nyt elämääsi helppoina ja luonnollisina tapahtumina. Onhan tämä palkkiota jo 28 vuoden aikana suorittamastasi itsesi toteuttamisesta ja ainutlaatuisen persoonallisuutesi kunnioittamisesta.

Yksikään tässä elämässä aiemmin käymäsi taistelu itsenäisyytesi ja riippumattomuutesi puolesta ei voi nyt jäädä huomiotta. Kaikki ne elämän osa-alueet, jotka olet rakentanut omilla ehdoillasi, kokevat nyt arvaamatonta etenemistä.

Saat arvostusta omalle persoonallisuudellesi niin paljon, että olet tällä jaksolla valmis yhä enemmän suuntautumaan omilla ehdoillasi rakentamillesi väylille. Varmaa on, että tulet kokemaan melkoisia hyppäyksiä kaikessa itsesi toteuttamisessa. Samalla käyttöösi tarjotaan ajan viimeistä huutoa olevaa tekniikkaa ja tietoa, toteutitpa itseäsi millä alalla tahansa. Olet nyt myös tietoinen käytössäsi olevasta ihmeellisestä oivalluskyvystä ja uskallat käyttää sitä epäröimättä tarpeellisiksi katsomiesi uudistusten toteuttamiseen.

Voima ja edistyksellisyys heijastuvat kaikesta käyttäytymisestäsi, niinpä monet edistykselliset tahot ovat tarjoamassa sinulle kykyäsi vastaavaa valtaa ja vastuuta. Parempaa aikaa etenemiselle ja persoonallisuutesi henkiselle kehittämiselle ei ole odotettavissa ehkä vuosikymmeniin. Silti tämä kuvio avautuvana tarkoittaa, että sinulla on oikeus myös kieltäytyä kaikista osaksesi tulevista mahdollisuuksista. Edellyttäähän jokainen uusi haaste kasvavaa itsenäisyyttä ja riippumattomuutta. Muiden sääntöihin ja normeihin sitoutuneena et pääse tästä ajasta paljoakaan nauttimaan.

Samanaikainen sulkeutuva sekstiili deskendentille avaa uudistumisen ja henkisen kehittymisen kanavia myös parisuhteen ja ihmissuhteiden alueelle. Kohtaat siis myös rakastettusi taholta lisääntyvää vapautta ja persoonallisuutesi kunnioittamista.

Silläkään taholla ei siis ole esteitä itsesi uudelle toteuttamiselle. Lupaa tekemisillesi et kuitenkaan voi alkaa kysellä, sillä mahdollisuuksien vastaanottaminen edellyttää välittömän oivalluksen kuuntelemista ja itsenäistä päätöksentekoa. Ellei nykyinen ihmissuhteesi ole enää sinun tasollasi, tulet nyt vapautumaan siitä äkillisten tapahtumien kautta ilman omaa panostasi.

Kaikki ihmiset, joiden kanssa nyt olet tekemisissä, ovat henkisiä opettajiasi ja vähäpätöisimmiltäkin tuntuvilla ihmisillä saattaa olla melkoisia yhteyksiä tarjottavanaan uudistuvan persoonallisuutesi toteuttamiselle. Jupiterin, Venuksen ja Marsin kaikki transiitit toteutuvat nyt äärimmäisen myönteisessä ja usein myös yllättävässä valossa.