Vaikka diabetesta sanotaan sokeritaudiksi, niin se ei todellakaan johdu sokerista!

"Diabetes(T1D ja T2D) lisääntyy räjähdysmäisesti, syy ja hoito ovat tiedossa:
Tyypin-1 diabetes (T1D) aiheuttaja on mm kosteusvaurio-homeisessa rakennuksessa yleisesti löytyvä Streptomyces griseus bakteerin tuottama rasvaliukoinen valinomysiini-toksiini(=myrkky), joka tuhoaa haiman insuliini-hormoonia tuottavan beeta-solun solukalvon, jonka seurauksena beeta-solu tekee "itse-murhan" (=apoptoosi). Onni onnettomuudessa on, että beeta-solut ovat uusiutuvia soluja, eli kun soluja tuhoava (mm valinomysiini-)altistus lakkaa, niin insuliinin tuotanto käynnistyy muutamassa vuorokaudessa.

Tyypin-2 diabetes (T2D) aiheuttaja on kosteusvaurio-homeisessa rakennuksessa yleisesti löytyvä kv-homeiden antibiootti, joka tappaa limakalvojen mh-bakteereita. 2-Tyypin Diabeteksessa limakalvojen maitohappobakteerit ovat jo "suurelta osin poissa pelistä", jolloin immuunipuolustus on heikentynyt ja siitä seuraa hermostollisen- ja *hormonaalisen-järjestelmän heikkeneminen. Ja *hormonaalisen järjestelmän heikkenemisestä johtuu, että insuliini-*hormooni ei pääse vaikuttamaan kudoksiin, kudosten pinnalla olevien insuliini-reseptoreiden kautta.
Jatkuu...
http://personal.inet.fi/koti/haistahome
---

Solukalvo rakentuu Tyydyttyneestä(=Puskan pahasta rasvasta(en kommentoi Puskaa enempää koska en jouda käräjille)) rasvasta! Jos lopetat tyydyttyneen rasvan, sekä sokerin käytön-niin mistäs sitten solukalvo saa tyydyttynyttä rasvaa?? Ei mistään!!
Ja nälkä sinulla on niin kauan että solut saavat tyydyttynyttä rasvaa!
Ja paino sinulla ei putoa ennenkuin solut saavat tyydyttynyttä rasvaa!
Ja miksi sinun pitää saada tyydyttynyt rasva juuri lehmän maidosta? Siksi että:"Näe koko "metsä", eikä pelkästään yhtä "puuta"! Rasvasota, lihominen ja terveys koostuu peräti neljästä osa-alueesta, eikä lopullista parannusta terveydessä saavuteta ennenkuin otat kaikki neljä osa-aluetta huomioon:

1.Tyydyttyneen rasvan saannin lisääminen (20%) ja maitorasvan probiootti bakteerien huomioiminen (n.30%):
- Koska piilorasvoista emme saa riittävästi tyydyttynyttä rasvaa solujen "rakennusaineeksi", niin pyri siihen että saat tyydyttyneen rasvan lehmän maidosta, voista ja juustoista siksi että lehmän maidon rasva sisältää pastöroinnin jälkeen kaksi tärkeintä probiootti bakteeria; Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium, jotka saat "kaupan-tekijäisiksi" tyydyttyneen rasvan lisäksi!
- Saat 4-5.stä lasillisesta (n.4r-%) raakamaitoa (=pastöroimaton ja homogenoimaton!) riittävästi tyydyttynyttä rasvaa + kaksi tärkeintä probiootti bakteeria; L-a ja Bif,
*Huom!
- Po bakteerit kuolevat silloin kun kuumennat maidon yli +50 C-astetta. Ainoastaan elävistä probiootti bakteereista on hyötyä!
- Em muodostaa puolet (50%) kokonaisuudesta!
- Tyydyttynyttä rasvaa tarvitaan sekä 1.solujen rakennusaineeksi, että 2.Probioottien suojaksi!

2.Antibiootin ja Kv-homeantibioottin vaikutuksen huomioiminen (n.20%):
- Antibiootti-lääke tappaa po probiootti bakteerit, joten vältä antibioottia! Akuuttien tulehdusten parantaminen voidaan tehdä kolmella tärkeimmällä Probiootti bakteerilla "tehosessiona" (ks mm "Rankat bakteerikokeet"!)
- Mm Penisilliini-lääke tehdään home antibiootista, jolloin KosteusVaurioHome-antibiootti aiheuttaa samat ongelmat kuin lääke-antibiootti! Ks "KVHT-altistuneen hoito".

3.Prebiootin saaminen limakalvoille (n.10%):
- Prebiootti on sulamaton kuitu, joka on probiootti bakteerien elatus alusta limakalvoilla.
- Saat prebioottia syömällä mm raakabanaania, raakasipulia ja kokojyvä vehnää.

4.Hiilihydraattien saannin vähentäminen (n.20%):
- Olemme saaneet sokereita n. kuusi kertaa enemmän, kuin elimistömme sitä tarvitsee, joten vähennä reilusti sokerin saantia - mutta älä lopeta sokerin saantia kokonaan!
*Huom!
- Elimistön käyttämättä jääneistä sokereista maksa "tahkoaa" rasvaa, joka näkyy ylimääräisenä rasvana vyötäröllä. Ja mikäli käytät antibioottia ja/tai kvht-altistut, etkä ole syönyt po probioottia niin ylimääräinen sokeri näkyy hyllyvänä "ohuena" rasvahötynä!

Probiootti=hyödyllinen-tarpeellinen bakteeri(mhb). Mitenkä saan immuunipuolustuksen perustan muodostavat tärkeimmät probiootti bakteerit?:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
3.(7.)Bifidobacterium - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
- Joita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3x1(suositus on 3x2)-miljardia bakteeria, tai enemmän/vrk+muut Probiootit => joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP=<12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella "antibioottikuurilla"!


Eniten kolmea tärkeintä bakteeria saat joko Teho-monistamalla:
Tai,
Maitohappobakteeri-tuotteet(Suomi), on oikeat bakteerit.

Kahden tärkeimmän probiootti bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
3.(7.) Bifidobacterium

luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito), jossa probiootti bakteerit ovat vapaana maidossa, sekä maidon rasvaan sitoutuneena.

Pastörointi tappaa maidossa vapaana olevat probiootti bakteerit.
Pastöroidun homogenoimattoman maidon rasva sisältää po probiootti bakteerit. Mitä enemmän maito sisältää rasvaa, sitä enemmän on rasvaan sitoutuneita probiootti bakteereita!
Pastöroidun ja homogenoidun maidon sisältämä suojattu probiootti bakteeri määrä on suorassa suhteessa siihen, kuinka pieniksi partikkeleiksi maidon rasvapallot on pilkottu (=homogenointi meijerillä)! Tiukalla sihdillä pilkotut rasvapallot eivät juurikaan sisällä probiootti bakteereita ja niiden hyödyllinen määrä on tarpeeseen nähden pieni (Lue Blogi)!
Kun raakamaito on pastöroitu ja siitä on poistettu rasva kokonaan (=rasvaton maito), niin maito ei sisällä enää probiootti bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po Probiootti bakteerit limakalvoille syöden (Prob.jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi => 3-tärkeimmän Probiootti bakteerin saantisuositus on 3x2-miljardia bakteeria/vrk+muut Probiootti bakteerit joita Prob.tuote saa sisältää.

Voit monistaa itsekin Probiootti bakteereita tuolla linkkihakemistossa olevalla kotiviilin teko-ohjeilla. Uusi tärkeä 29.5.2011!
Saat tärkeimmät probiootti bakteerit käyttämällä rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita:
- Raakamaitoa r%=n.4% (=käsittelemätön maito) (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium) ja/tai
- Rasvaista homogenoimatonta maitoa (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium) ja/tai
- Rasvaista hapanmaitotuotetta (Lactobacillus aidophilus ja Bifidobacterium),
+
- Bulgarian jogurtti (Lactobacillus bulgaricus).

*Huom!
Tyydyttynyttä(kovaa)-rasvaa tarvitaan; 1.solujen "rakennusaineeksi" ja 2.probiootti bakteerien suojaksi:

- Kun rupeat käyttämään rasvaisia maito- ja hapanmaito-tuotteita ja voita, niin huomaat jännän seikan: Sinulla on tunne että lihot, mutta kun nouset vaakalle niin huomaat että painosi putoaa! Edellämainittu johtuu kiinteytymisestä.
- Kun haluat laihtua lisää, niin vähennä sokerin käyttöä, mutta älä lopeta sokerinkäyttöä kokonaan! Esimerkiksi; jos olet tähän mennessä laittanut kahvin sekaan kuusi(6) sokeripalaa, niin laita tulevaisuudessa vain yksi(1) sokeripala!
- Tyydyttynyt rasva sisältää paljon energiaa, joten laita edelleenkin esimerkiksi leivälle ohut kerros voita, tai leike, mutta ei molempia!
- Maito- ja hapanmaito-tuotteiden Probiootti bakteerit tarvitsevat rasvaa suojakseen selviytyäkseen elävänä ohi mahalaukun happojen, joten vältä rasvattomia tuotteita ja homogenoituja tuotteita.
-Jos et pysty käyttämään rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita (esimerkiksi Laktoosi-intoleranssi), niin ongelman voit ratkaista siten että syöt Probiootti-jauhekapseleita niin kauan (kuukausi--kuukausia!) että kestät maitotuotteita. Jos syystä tai toisesta haluat, niin rasvan voit välttää (<=ei suositeltavaa!) syömällä Probiootti bakteereita kapselissa, jossa on kolme tärkeintä bakteeria, joiden saantisuositus on 3x2-miljardia bakteeria/vrk+muut Probiootti bakteerit joita Prob.tuote saa sisältää.
- Mahalaukun happamuuden laskemiseksi (PH.n nostamiseksi) mahalaukkuun on saatava myöskin suojaamattomia Probiootti bakteereita, joten suosi pastöroimattomia tuotteita.
...

Ja migreenistä ei kannata kärsiä:
Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset Probiootti bakteerit vuosien saatossa:
- Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
- Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
"Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti".
Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on Probiootti bakteereiden puutteessa!"http://personal.inet.fi/koti/haistahome
__________________________________________