Jo torstaina se alkoi, oli ihan kuin olisi ollut perjantai. Lauantaina elin sunnuntaissa. Eilen taas ihmettelin kun virpojat pimpotti ovikelloa, ajattelin että eikös sunnuntaina ollut se virpomispäivä! ja illalla kun menin kauppaan ihmetykseni oli suuri, meidän supermarketti oli kiinni! En voinut tajuta sitä..no sitten päättelin että vaalipäivä on julistettu juhlapäiväksi, mutta samalla takaraivossa kaikerteli ajatus "mutta eikös vaalien pitänut olla sunnuntaina". No onneksi toinen, pienempi, kauppa oli auki ja sielläkin ihmettelin vielä kauppiaalle että kun tuo toinen kauppa oli jo kiinni (seitsemän jälkeen). kauppias totesi ettei sinne kannatakkaan mennä,,heh ei tietenkään hänen näkökulmastaan=)

Jostain kirjoituksesta illalla netissä vasta tajusin että on vasta sunnuntai,,olin elänyt niin täysin maanantaissa ja ihmetellyt lapsiakin kun niitä oli liikenteessä että miksi ne ei olleet koulussa ?! Jos en olisi lukenut niin tänään olisin lähtenyt salille normaaliin "tiistain" aikaan ja siellä olisi ollut toinen ryhmä ja ovet kiinni.

Tänään on tosi outo olo,,yritän vääntää päässäni itseäni maanantaihin. Eilen oli mukavaa saada toinen sunnuntai, vaikkei se sunnuntailta tuntunutkaan koska olin JO elänyt tämän viikon sunnuntain, voi tätä elämän kevättä =)