VALAISTUMISEN KAHDEKSAN MUUTOSTA, OSA I
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (
www.kryon.com)
20.10.2007 Mexico City
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lee:
 
Tässä on mielenkiintoinen kanavointi, joka annettiin ihmisille Mexico Cityssä niistä kahdeksasta muutoksesta, jotka ihminen käy läpi siirtyessään tiedostamisesta ylösnousemustilaan. Paljon tästä tiedosta on annettu pienempinä paloina viime vuosien aikana, mutta tässä ne kaikki annettiin yhteenvetona. Aiheesta kerrottiin kahtena päivänä, joten tämä on ensimmäinen osa, joka kattaa neljä muutosta. Toisessa osassa katetaan muutokset viidestä kahdeksaan.
 
Tämä viesti on kanavoitu uudelleen [Kryon ja Lee] ja siihen on tehty lisäyksiä selkeämmän ymmärrettävyyden aikaansaamiseksi. Usein kanavointitilaisuuteen sisältyy kommunikointia, mitä painetuilla sivuilla ei ole. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin valaistumismuutoksista Mexico Cityssä.
 
***********
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Mistä luulette ihmisen tunteiden tulevan? Mistä luulette rakkauden tulevan? Kerron teille tämän: Ne ovat osa Jumalaa sisällänne! Miksi tunnette niin kuin tunnette, silloin kun teillä on hyvin paljon rakkautta toisianne kohtaan? Luulette sen olevan kokonaan ihmistä, eikö vain? Ei. Jumalosanne aktivoituu myös kahden ihmisen välillä. Nekään ihmiset jotka eivät usko Jumalaan, eivät voi sille tosiasialle mitään. Ette ehkä usko munuaiseenkaan, mutta teillä on kuitenkin sellainen. Olette luojia, joilla on vapaa tahto, joten teillä on vapaus hyväksyä se, mitä tässä hetkessä nyt tapahtuu tai sitten ei tapahdu. Olette täysin vapaita, eikä Henki tule koskettamaan teitä saadakseen teidät uskomaan. Tämä on lahjamme teille - vapaa valinta.
 
Seurue on täyttämässä tätä paikkaa! Katsokaahan, kun tulen tällaiseen paikkaan, tunnen rakkautta ihmisiä kohtaan. Kenties ette usko asioita, joita kerron teille. Totuus on mitä on, riippumatta siitä mitä valitsette uskovanne, ja totuus on, että on henkisiä olentoja, jotka rakastavat teitä mittaamattomasti.
 
Olin paikalla syntymätuulessanne, saapumisenne energiassa. Moniulotteisessa tilassa ei ole aikaa, joten se sallii tämän mielenkiintoisen tilanteen, jolloin voin olla mukana jokaisen teidän syntymässä sekä kommunikoimassa kanssanne täällä. Kolmiulotteisessa tilassanne sanotte: "No, Kryon on tässä puhumassa meille tällä hetkellä." Mutta olen myös jossain muualla tervehtimässä niitä, jotka tulevat tälle puolelle ja joiden ajattelette kuolleen. Tervehdin heitä, kun he tulevat toiselle puolelle verhoa, ja olen paikoissa, missä ihmiset syntyvät. Osa sitä, mitä teen, on olla siinä risteyksessä, sillä ulottuvuuksien välisellä portilla, missä nuo asiat tapahtuvat.
 
Mitkään näistä asioista eivät liity mitenkään "Jumalan sääntöihin". Ne eivät liity mitenkään johonkin seremoniaan tai menettelytapaan. Ne liittyvät vain yhteen asiaan, ja se on Jumalan uskomaton rakkaus. Teillä on verhon toisella puolella perhe, joka rakastaa teitä hyvin paljon. Haluamme pitää teitä kädestä siihen hetkeen saakka, kun olette synnytyskanavassa. Haluamme olla ensimmäisinä ottamasta teitä kädestä, kun palaatte takaisin verhon läpi. Tätä perheenjäsenet tekevät toisilleen, ja haluaisin kertoa teille, rakkaat ystävät, että ensimmäiset sanat, jotka ihminen kuulee kuollessaan, ovat: "Älä pelkää, rakas ystävä, sillä olet kotona." Tässä on Jumalan rakkaus toiminnassa! Muistatteko?
 
Jos voisimme tehdä jotain taianomaista tässä paikassa, täyttäisimme teidät sillä, mitä minä tunnen, sillä ole Kryon. Edustan hyvin, hyvin suurta ryhmää. Edustan miljardeja Jumalan osia, jotka tuntevat teidät. Olen monissa paikoissa. Olen moniosainen olento sen lisäksi, mitä kutsuisitte moniulotteisuudeksi. Tämä tekee asiasta vaikeaa ymmärtää, mutta käsittäkää, että kun olette kanssani, olette samanlaisia.
 
Kenties olet täällä ensimmäistä kertaa [tai luet ensimmäistä kertaa]? Tiedän, keitä täällä on. Kenties olet sellainen, joka tuli jonkun toisen kanssa, joka pyysi sinua tulemaan kuuntelemaan näitä sanoja? Haluan teidän vain kuuntelevan. Teillä ei ole painetta uskoa, että tämä tapahtuu, tai tämän illan viestiä. Mutta avasitteko mieliksemme sydämenne, jotta voisitte tuntea sen? Sillä on tämän vahvistavaa energiaa, ja haluisin teidän huomaavan jotain. Emme aio antaa teille oppijärjestelmää. Emme aio antaa teille sääntöjä. Emme aio antaa teille paikkaa, mihin raportoidaan. Emme aio pyytää teitä liittymään mihinkään. Mistä syystä? Teillä on jo kaikki tämä Jumalan osana, joka kulkee kaksinaisuudessa tällä planeetalla.
 
Olette Hengen perhettä ja tämä on yhteistä teille kaikille. Kaikille teille, myös epäuskoiselle, joka on täällä… Tiedän, kuka olet. Kuuntele minua, epäilijä: Kun lähdet tästä paikasta, sinua rakastetaan aivan yhtä paljon kuin ketä tahansa täällä. Se ettet usko, ei estä enkeleitä kulkemasta kanssasi ulos ovesta. Näin homma toimii. Pelkäätkö tätä rakkautta? Se ei ole aggressiivista. Se on passiivista, ja se vain odottaa sinun tuntevan sen.
 
Aiomme tehdä näiden kahden päivän aikana jotain sellaista, mitä emme ole tehneet aiemmin. Viime kuukausien aikana olemme yhdistäneet viestejä niin, että paljon tietoa voidaan antaa lyhyessä ajassa. Sen mistä puhumme tänään, voitte löytää myös osissa viimeisten 20 vuoden Kryon-kanavoinneista, mutta teidän on etsittävä se. Nyt yhdistämme sen tähän ja tätä seuraavaan kanavointiin. Tässä on näiden kahden päivän kanavointien rakenne: Aion antaa teille kahdeksan muutosta, jotka ihmisolento tekee matkalla tiedostamisen alkamisesta täyteen ylösnousemukseen. Se on laajaa oppimista, eikö olekin? Se kertoo teille koko matkasta kahden illan aikana.
 
Kuunnelkaa minua nyt. Nämä eivät ole sääntöjä. Nämä eivät ole askelia. Nämä ovat muutoksia eivätkä ne tapahdu tietyssä aikajaksossa. Jokainen teistä on erilainen. Jokaisen teistä on tultava omaan tiedostamistilaanne omana aikanaan. Ihminen kuitenkin haluaa kysyä: "Kauanko kestää tämän ja tämän vaiheen välillä tai tämän muutoksen ja tuon muutoksen välillä?" Eikä todellakaan ole vastausta, sillä aito tiedostaminen on yksilöllistä. Oma suhteenne tämän planeetan todellisuuteen määrittelee, miten kauan se kestää.
 
Tänään aiomme antaa teille neljä muutosta ja loput neljä annamme huomenna. Miten mahtava tarina tämä onkaan! Jo ennen kuin aloitan tämän tarinan, kerron teille, että tämä on tarina siitä, mitä tapahtuu, kun ihminen astuu ulos omasta ulottuvuudestaan ja hänellä on rohkeutta katsella ympärilleen ja kysyä, kuka hän on.
 
ENSIMMÄINEN MUUTOS on, että ihmisolento on utelias tiedostamamaan. Esitetään kysymys: "Voisiko tämä olla totta?" Tästä kaikki alkaa. Jokainen teistä, joka on parantaja, joka on polulla, on käynyt tämän läpi. Tästä viikonlopusta tulee erityinen monille teistä, koska se on tilaisuutenne suurempaan tiedostamiseen sen synkronismin kautta, että olette täällä. Siinä tapahtuu epäuskon tai neutraalisuuden muutos, joka kysyy: "Onko tämä todella totta?" Näin se alkaa, ja sitten olette sen tilanteen kanssa.
 
Tämä viikonloppu voi olla teille erityinen. Kenties ette ole koskaan sallineet itsenne istuutua tällaiseen paikkaan ja olla tällä tavalla rakastettu? Ymmärrättekö, kenen kanssa olette? Ymmärrättekö, että ympärillänne on satoja sellaisia, jotka eivät koskaan tuomitsisi teitä riippumatta siitä, kuka olette tai mitä olette tehneet? Tämä on todellista ja teidän tehtävänne on erottaa (sen todellisuus). Tässä paikassa, tämän opetuksen aikana näyttämöllä näytetään värejä. Se tehdään niitä varten, jotka ovat alkaneet tietää, mitä se merkitsee, ja sen tiedon vahvistamiseksi, että tämä on tosiaankin totta.
 
Tämä viesti ei ole epäsopiva. Se ei pyydä teitä tekemään mitään. Se vain haluaa teidän avaavan sydämenne hetkeksi. Muistatteko ensiksi tekemänne muutoksen? Muistatteko tiedostamisen tunteen? Muistatteko sen? Voisiko tämä olla todellista? Ja jos on, mitä sitten seuraa? Tässä tiedostamisen muutoksessa rakastutte Jumalaan. "Voisiko olla niin, että kaikki kanavoijan sanoma on totta? Mitä jos on suurempi kuva? Mitä jos elämässä on suurempi tarkoitus?" Tämä on tärkeä muutos ja yli 90% ihmiskunnasta ei tee sitä koskaan. Alle puoli prosenttia ihmiskunnasta tekee tämän tietoisuusmuutoksen.
 
Tämä kuitenkin riittää. Tehkää matikkanne. Laskekaa. Puoli prosenttia seitsemästä miljardista - se on paljon ihmisiä! Se on myös paljon valoa! Mitä tapahtuu tämän tiedostamismuutoksen jälkeen, jolloin alatte tuntea Jumalan rakkauden sydämessänne? Mietitte, onko se totta, eikö niin? Jotkut ihmiset sulkeutuvat, koska he eivät usko sitä. Mutta se on todellista. Tiedättekö, mitä tapahtuu tässä tietoisuusmuutoksessa? Päätätte, otatteko kädestä sitä enkeliä, joka on ollut kanssanne koko elämän, ja tällä enkelillä on nimi. Se on korkeampi itsenne. Tämä on ensimmäiseksi tapahtuva muutos, ja se on suuri.
 
TOINEN MUUTOS tapahtuu, silloin kun päätätte sen olevan todellista ja teette jotain asialle. Nämä kahdeksan muutosta ovat ihmisen henkisen polun päämuutokset… yleiset muutokset, mutta teidän on tiedettävä tämä: on monia, jotka eivät koskaan pääse numero yhdestä eteenpäin. He tulevat ja menevät tällaiseen tilaisuuteen vain tuntemaan energiaa. He uskovat siihen koko sydämellään ja he tuntevat Jumalan rakkauden syöksyvän lävitseen. Mutta usein tämä on kaikki, mitä he haluavat. Se on kaikki, mitä he haluavat. Monet kuitenkin haluavat enemmän ja kysyvät: "Mitä voin tehdä ollakseni lähempänä tätä enkeliä, jonka olen löytänyt sisältäni? Pitäisikö minun tehdä jotain tällä planeetalla? Onko jokin menetelmä kommunikointiin Hengen kanssa? Ja jos on, missä se on ja mitä teen sen kanssa?"
 
Tämä muutos on ihmisen aikomus työntää ovea toiselle puolelle verhoa. Kaikista edessäni olevilla tuoleilla istuvista ihmisistä useimmat ovat työntäneet tätä ovea. Voi, tässä tilanteesta tulee vähän pelottavaa, eikö vain? Koska nyt aiotte tehdä jotain sen todellisuuden vastaisesti, mikä teillä on ollut koko elämänne! Ystävänne eivät ehkä pysy ystävinänne, koska tämä muutos asettaa teidät tietämisen laukaisualustanne. Siunattu on se ihmisolento, joka käy tämän muutoksen läpi, sillä tässä on lupaus: Ette ole pimeydessä ettekä ole koskaan yksin. Sillä tuon oven toisella puolella on joukko enkeliolentoja, joilla on teidän nimennne, ja kun työnnätte tuota ovea, he virtaavat teidän elämäänne. Ensimmäiseksi tunnette rauhaa siitä, mitä olette tehneet. Olkoon rakkauden tunne elämässänne todiste sitä, että tämä on tarkoituksenmukaista.
 
"Ok, Kryon, miten teen tämän?" Jokainen ihmisolento tekee sen eri tavalla. Jotkut alkavat meditoida ja sanovat: "Olen valmis. Näytä minulle, mitä tehdään." Jotkut etsivät kirjoista ylösnousemusaskelia ja löytääkseen jokin järjestelmän. Jotkut etsivät tietoa, jotta he saavat paremman ajatuksen siitä, mitä he yrittävät tehdä. Kaikki nämä ovat sopivia tekoja. Jokainen ihminen tarvitsee sen, mitä hän tarvitsee, riippuen kulttuuristaan ja kokemuksestaan maan päällä. Jumala ei istu sanomassa: "Teet sen väärin." Jumala on kärsivällinen. Jos haluatte kiivetä tuhat askelmaa polvillanne päästäksenne paikkaan, missä olette valmiita, kiipeämme askelmat kanssanne. Tätä on Jumalan rakkaus. Ei ole mitään tuomitsemista. Oletko sellainen, joka haluaa menettelytapoja? Enkelit istuvat vieressäsi, kun teet niitä.
 
On ihmisiä, jotka sanovat: "No, tämä ei vastaa mihinkään. Kerrot minulle, että se mitä tahansa teenkin päästäkseni perille, on oikein. Eikö näin ole?" Kyllä. Työntäkää ovea niin, kuin haluatte. Käyttäkää niin paljon aikaa, kuin päätätte käyttää. Lopputulos on sama. Sisään virtaa mestaruutenne alkutunteita. Ette tiedä, mitä tekisitte sillä, mutta tiedätte, että se on todellista ja se tullut.
 
Tätä on vaikeaa selittää. Ihminen joka on aina ollut pimeydessä, ikään kuin avaa oven, jonka takana on kirkas valo. Jotkut odottavat eivätkä halua löytää mitään tällä kertaa ja jotkut avaavat sen vain vähän nähdäkseen, mistä valossa oikein on kyse. Toiset kuitenkin heilauttavat oven apposen auki ja sanovat: "Rakas Jumala, olen valmis. Mennään! Kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää." Tämä on toinen muutos. Kaikista kahdeksasta tämä muutos on kriittinen, sillä itse asiassa tämä aloittaa varsinaisen prosessin. Kun tämä prosessi on alkanut, sitä on vaikeaa pysäyttää. Sillä ihmisolennon on mahdotonta lakata tietämästä jotakin, erityisesti näin syvällisestä.
 
Minäpä kysyn teiltä tätä: Kun olette kerran tuntenut Jumalan rakkauden tässä tilaisuudessa, kun olette nähneet minun näyttämäni valot, voitteko oikeasti palata takaisin ja kytkeä kaiken pois päältä? Voitteko teeskennellä, että te ette koskaan nähneetkään sitä? Voitteko teeskennellä, että te ette koskaan tunteetkaan sitä? Vastaus on ei. Tiedätte, mitä tapahtui.
 
Seuraavaksi tapahtuva on mielenkiintoista. Joskus on hyvin pitkä väli tästä toisesta muutoksesta seuraavaan. Tämä riippuu ihmisolennosta ja siitä, miten nopeasti hän haluaa edetä. Taas kerran sanomme, ettei tässä tuomita mitenkään. On niitä, jotka sanovat: "No, minun pitäisi suorittaa tämä tiettyjen päivien tai viikkojen aikana?" Niinkö? Miten aiotte mitata sen? Miten tiedätte sen olevan lopussa? Miten tiedätte, miten auki tuo ovi on? Ei. Tämä on hyvin yksilöllistä. Tässä huoneessa on asian edistäjiä, joiden koko elämäntarkoitus on auttaa teitä avaamaan tuo ovi. Alkaako tässä olla teistä järkeä? He ovat täällä auttamassa teitä rentoutumaan Jumalan rakkauden myötä, tasapainottamassa teitä Jumalan rakkaudessa.
 
Aiemmin kuulitte opettaja Peggyä [puhutaan Peggy Dubrosta, joka puhui tilaisuudessa aamulla]. Tiedättekö, mikä hänen tehtävänsä tällä planeetalla on? Sitä ei ole kovin vaikeaa määritellä. Se on teidän auttamisenne tasapainottumaan niin, että tunnette Jumalan rakkauden sydämessänne. Kun siis olette käyneet läpi vaiheet ja olette valmistuneet, silloin voitte sanoa: "Nyt ymmärrän enemmän sisäisestä mestaruudesta." Hän auttaa ihmisiä avaamaan oven ja ymmärtämään valoa. Tätä opetusta ei ollut saatavissa 25 vuotta sitten. Tiedättekö miksi? Koska tämän planeetan värähtely ei ollut valmis siihen. Oli hyvin paljon vaikeampaa saavuttaa tätä ymmärrystä energiassa ennen Harmonista yhdentymistä. Tämän ominaisuuden myötä on tullut monia opetuksia… joita annetaan teille uutena informaationa, uuden energian löytönä.
 
KOLMAS MUUTOS on yksi vaikeimmista selittää. Silloin ihmisolento lopultakin saa järkeä valoon ja pimeyteen elämässään. Olemme puhuneet tästä erittäin usein viime kuukausina, sillä se on yksi vaikeimmista asioista ihmisen hyväksyä. Tämä muutos on sellainen, joka teidän on käytävä läpi päästäksenne toisiin, sillä tietoisuus on sellaista. Ette mene seuraavan oven läpi, ennen kuin olette menneet tästä, sillä kukin näistä muutoksista sallii teidän kokea seuraavan. Kuljette niiden läpi lineaarisesti, ei niiden monimutkaisuuden vuoksi vaan niiden paljastusten ja tietoisuutta muuttavien ominaisuuksien vuoksi.
 
Ihmisolento tekee 3D:ssä mielenkiintoisia havaintoja. Jos jotain upeaa ja suurta tapahtuu heille, kuten parantuminen, he sanovat: "Tämä tuli varmasti Jumalalta. En pystyisi tähän. Sen oli pakko tulla Jumalalta. Ylistäkää Jumalaa." Jos jotain todella pahaa tapahtuu heidän elämässään, jolloin pimeys näyttää tarttuvan heistä kiinni ja vievän heidät johonkin pimeään paikkaan, ihminen sanoo: "No, sen oli pakko olla demoni. Sen oli pakko olla paholainen - itse saatana tarttui minuun ja veti minut erilleen hyvistä asioista."
 
Ihmisolennot ovat nimittäin hyvin mielenkiintoisia tässä mielessä. He eivät ole vastuussa mistään, mitä heille tapahtuu suuntaan tai toiseen, eikö niin? Jotain hyvää tapahtuu, sen on oltava Jumala. Jotain pahaa tapahtuu, sen on oltava paholainen. Kysyn siis teiltä, mitä te sitten teette täällä? Odotatteko te vain "neutraalina" jompaa kumpaa näistä olennoista tarttumaan sielustanne kiinni? Eikö teillä ole vastuuta mistään?
 
Siunattu on se ihmisolento, joka käsittää, että jokaisen sisällä on pimeyden ja valon voima. Siellä on Jumala ja siellä on hänen poissaolonsa. Minäpä määrittelen teille pimeyden. Pimeys määritellään valon poissaolemiseksi. Minäpä määrittelen teille valon. Valo on voimakas valaistus, jossa ei ole pimeyttä. Pimeys ei voi tehdä mitään vaikuttaakseen valoon, mutta valo voi tuhota pimeyden. Ihmisolento voi valita luovansa omalla olemuksellaan jompaakumpaa maan päälle.
 
Tässä on teistä uskomaton osa, jota ette halua hyväksyä. Kaikki ne demonit, joita olette nähneet, jotka olette tunteneet tai joista kuulleet elämässänne, ovat olleet ihmistietoisuuden aikaansaamia. Kaikki kauneimmat ihmeet tällä planeetalla, jopa kuolleista nouseminen, on syntynyt ihmistietoisuudesta. Valon mestari on teissä!
 
Kulkiessaan rakkauden mestarina tällä planeetalla monia vuosia sitten juutalainen Jeesus sanoi: "Olen Jumalan poika. Ja niin olette tekin." Se on kirjoitettu. Katsokaa vaikka. Se on sisällänne olevan mestarin tunnustamista. Kun ihminen ymmärtää, ettei ole mitään taistelua hänen sielustaan ja että hän on vastuussa sekä pimeydestä ja valosta itsessään, se on merkittävä läpimurto. Sitä kutsutaan vastuun ottamiseksi kaikesta. Kukaan ei ole tehnyt teille mitään tehdäkseen teistä arvottomia. Kukaan ei ole nappamassa teitä. Olette kallisarvoisia ja kannatte valoa aivan itse.
 
Päästään tämän opetuksen viimeiseen muutokseen. Kerrataanpa ensin: Tässä meillä on ihminen, joka on alkanut tiedostaa uteliaisuuden avulla ja joka sitten teki päätöksen tehdä kirjaimellisesti jotain tuntemansa osalta ja työntää valon ovea. Tämä ihmisolento sai sitten vastauksia ja Jumalan rakkautta virtasi hänen elämäänsä. Se muutti häntä niin paljon, että Hengen tietoa alkoi tulvia hänen solurakenteeseensa. Hän alkoi intuitiivisesti tietää, miten asiat toimivat, ja intuitio oli oikeassa. Hänestä tuli vähemmän tuomitseva ja enemmän mestarin kaltainen. Hän pystyi luopumaan vihasta elämässään ja häneltä loppui draama. Hän tiesi nähneensä vahvistuksen siitä, mitä hän oli tehnyt. Sitten hän näki itsessään pimeyden ja valon energia-asteikon. Hän oivalsi oman sisäisen mestaruutensa ja eteni neljänteen vaiheeseen.
 
Ja tämä, rakkaat ystävät, on sen termin määritelmä, jonka toimme teille lähes 20 vuotta sitten… "implantti". Se on lupa jatkaa eteenpäin ilman karmaa. Tämä käsite on vaikea selittää, mutta olemme tehneet sen monta kertaa aiemmin.
 
NELJÄS MUUTOS on syntymäkarman poistaminen ja oman osuutenne ymmärtäminen henkisellä polullanne.
 
Jos teillä ei ole henkistä tiedostamista, karmaenergia pysyy. Se on akaasiajärjestelmän osa. Teidän on oltava tietoisia siitä, että olette eläneet monia elämiä ja teillä on ollut toisia elämiä. Nämä elämät rakentuvat toistensa päälle energeettisesti ja menneen elämän kokemus muotoilee nykyisen elämänkokemuksenne mahdollisuuksia. Tämän muinaisen järjestelmän nimi on karma.
 
Ne teistä tässä huoneessa, jotka ovat vanhempia, minäpä kysyn lapsistanne. Syntyivätkö he kuin tyhjänä paperina, joille voisitte opettaa mitä vain? Tiedätte, etteivät he syntyneet. Kuka opetti heitä olemaan mustasukkainen? Kuka opetti heitä olemaan vihainen ja raivoamaan? Kuka opetti heitä pelkäämään sellaisia asioita kuin vesi tai tietyt eläimet? Te ette sitä tehneet, ettehän? Mistä se kaikki sitten tuli? Miten yksi lapsi olisi niin lahjakas jossain ja toisella ei ole sitä taitoa ollenkaan? Miksi yksi on varsinainen rakastaja ja toinen on hyvin viisas? Aa, tiedätte, mistä puhun, eikö vain? [Kryon hymyilee] Miksi yksi on soturi ja toinen ei ole? Ja vastaus on karma. He tulevat tänne mukanaan tietty taipumus. Tämä on heillä koko elämän ja se vetää ja työntää ratkaisemattomalla energialla heidän tietoisuuttaan.
 
Kaikilla ihmisillä on tämä ominaisuus, elleivät he yksilöllisesti päätä mitätöidä sitä, ja tämä kyky on ollut käytettävissä 20 vuotta. Nyt se on jokaisen edessäni istuvan tai tätä lukevan käytettävissä. Kerron teille jotain, rakkaat ystävät: Joillakin teistä, jotka istuvat näissä tuoleissa tällä hetkellä, on näitä asioita edelleen sisällään. Ne ovat vastuussa joistakin haasteista, joita teillä on, koska ette ole koskaan antaneet niille lupaa lähteä.
 
Tässä on selostus tästä prosessista: Mitätöitte tämän keskeneräiseksi karmaksi kutsutun energian, siirrytte pois taipumuksen tieltä ja alatte luoda uutta energiaa itsellenne, ikään kuin olisitte tulleet tällä planeetalle ilman karmaa. Jotkut elämänne piirteet muuttuvat. Pelkonne putoavat pois, koska ne ovat osa karmaa. Kumppani teki näin. Hän voi osoittaa kohdan, jolloin hän teki sen. Sillä tämä tuolissa istuva mies on vasemman aivopuoliskon insinööri [puhutaan Leestä]. Hänellä oli edessään merisotilaspalvelun intohimo ja hänellä oli erakkotaipumusta. Kuitenkin hänen antaessaan luvan avata oven karmansa mitätöimiseksi, nuo asiat putosivat pois. Nyt hänen oikea aivopuoliskonsa on yhtä kehittynyt kuin vasenkin. Selvästi monet asiat, joiden kanssa hän syntyi, ovat nyt poissa… Ne on korvattu asioilla, joita hän haluaa olla. Siunattu on se ihmisolento, joka tekee tämän valinnan, sillä se on ensin epämiellyttävää ja sitten palkitsevaa, kun hän oivaltaa, että hän on todellakin oman tulevaisuutensa ohjaksissa.
 
Lopetamme tähän: Silloin kun ihmisolento seisoo ilman sitä karmaenergiaa, jonka kanssa hän tuli, hän on todella paljaana Jumalan edessä. Sillä hän ei tiedä, minne hän on menossa. Hän ei tiedä, mitä synkronismia on tulossa auttamaan häntä. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä odottaa tai missä hän on. Hän on ikään kuin vastatehty ja uusi, valmiina luomaan polun, jota hän ei ole koskaan nähnyt. Tämä on epämukavaa ihmisolennolle. On kuitenkin se lupaus, jonka annoimme teille muutoksessa numero kaksi. Kehotan teitä juhlimaan tätä tilaa - epävarmuuden tilaa. Kehotan teitä juhlimaan sitä. "No, tässä olen, Jumala. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä teen. Eikö olekin mahtavaa?" Ja sukulaisenne ja ystävänne katsovat teitä ja sanovat: "Olet todella hullu." Ja miten voitte kertoa heille, että seisotte enkelijoukon pitäessä teitä kädestä kiinni?
 
Teillä on suuri tukiryhmä ja tämän neljännen muutoksen jälkeen se todella alkaa näyttäytyä. Tämä muutos sallii teidän kulkea pimeyteen vihellellen, pelkäämättä kolmannen ulottuvuuden tervakuoppia. Tämä muutos nimittäin antaa teille ymmärryksen osallisuudestanne omaan luomiseenne. Miten voitte pelätä sitä, mitä tapahtuu, koska itse luotte sen? Miten voitte pelätä jotain sairautta itsessänne, koska saatte aikaan oman parantumisenne? Ettekö usko, että tiedän, keitä täällä on?
 
Rakas ihmisolento, emme sano hyvästi. Palaan silmänräpäyksessä [huomenna]. Minusta se on kuin sitä, että kumppani sulkee silmänsä ja avaa ne taas ja jatkamme. Teistä se on mukava tauko. Älkää hämmästykö, jos jotkut enkelit tulevat kotiin kanssanne. Älkää hämmästykö, jos jotkut heistä pitävät teitä hereillä. Miksi he tekisivät niin? Kenties olet työntänyt tuota ovea tänään vähän kovempaa ja he tuskin malttavat odottaa, että saavat ottaa kädestäsi kiinni. Annatko heidän? Annatko heidän tehdä sen? Olen Kryon Magneettipalvelusta. Olen rakastunut ihmiskuntaan.
 
Olen takaisin hetken kuluttua. Ja niin se on.
 
Kryon
 
-----------

VALAISTUMISEN KAHDEKSAN MUUTOSTA, OSA II
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (
www.kryon.com)
21.10.2007 Mexico City
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lee:
 
Tässä on mielenkiintoinen kanavointi, joka annettiin ihmisille Mexico Cityssä niistä kahdeksasta muutoksesta, jotka ihminen käy läpi siirtyessään tiedostamisesta ylösnousemustilaan. Paljon tästä tiedosta on annettu pienempinä paloina viime vuosien aikana, mutta tässä ne kaikki annettiin yhteenvetona. Aiheesta kerrottiin kahtena päivänä, joten tämä osa kattaa neljä viimeistä muutosta 5-8.
 
Tämä viesti on kanavoitu uudelleen [Kryon ja Lee] ja siihen on tehty lisäyksiä selkeämmän ymmärrettävyyden aikaansaamiseksi. Usein kanavointitilaisuuteen sisältyy kommunikointia, mitä painetuilla sivuilla ei ole. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin valaistumismuutoksista Mexico Cityssä.
 
***********
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
Jotkut ovat sanoneet: "Miten tämä on mahdollista? Miten mies voisi istua tuolissa ja näennäisesti silmänräpäyksessä puhua toiselle puolelle verhoa? Onko tämä tosiaankin totta?" Niinpä taas kerran käännymme puoleenne ja kysymme, miltä se tuntuu? Tuntuuko se siltä, että mies puhuu vai tuntuuko se siltä, että Jumalan rakkautta virtaa tähän paikkaan? Mitä jos teillä olisi sisällänne kyky tietää välittömästi, onko se totta vai ei? No, teillä on! Tämä on osa tämän päivän oppituntia, sillä ihmisolennon henkisen polun muutoksista tulee tämä lahja.
 
Tosiaankin täällä on istumassa niitä, joilla on tämä kyky ja he tietävät, mitä tapahtuu. Voisiko olla niin, että Jumala rakastaa ihmisiä niin paljon, että pesisimme jalkanne? Miksi ette kysy niiltä, joiden jalkoja pestään? Tulemme siis hiljaa voimakkaan viestin kera. Mutta emme halua aloittaa opetusta ihan vielä.
 
Mitä tunnette nyt? Tässä tilassa tapahtuu juuri nyt asioita, koska olette pyytäneet niitä. Monet teistä ovat antaneet luvan tämän illan lahjoille… vielä useammat kuin eilen illalla. Sallitte eli olette antaneet luvan itsellenne tänä iltana. Sillä monet jotka ovat puhuneet teille tänään henkisesti [konferenssin puhujat], ovat antaneet teille viestin, jonka minäkin annan: Ette ole yksin. Olette yhdessä tässä henkisessä veneessä tänään, ja kenties alatte tuntea, että hän joka istuu vieressänne, jota ette ehkä tunne, on myös osa prosessianne. Kenties on jokin henkinen järjestelmä, joka pitää sisällään kaikki ihmiset? Tosiaankin, tämä on osa opetusta tänä iltana.
 
Sanon tämän ennen aloitustamme, ihmisolento: Tiedän, kuka olet. Jokainen enkeliolento maailmankaikkeudessa tietää, että olet täällä. Voisitko todella olla niin tärkeä, että maailmankaikkeus tietää nimesi? Vastaus on kyllä. Sitä asiaa joka estää teitä uskomasta tähän kaikkeen, kutsutaan verhoksi, ja se toimii hyvin ja estää teitä näkemästä tätä tosiasiaa. Verho on vahva. Viimeinen asia minkä näette itsessänne, on se henkinen mestaruus, josta puhuimme eilen [viestin ensimmäinen osa].
 
Tänään aion jatkaa paljastusta ja puhumista ihmisolennon kahdeksasta henkisestä ominaisuudesta tiedostamisen ja ylösnousemuksen välillä. Haluan teidän muistavan, mitä sanottiin aiemmin… tässä ei ole mitään aikataulua. Ette voi päättää itse, miten kauan muutosten väli kestää. Sillä vapaan valinnan myötä on mahdollista, että muututte vain yhdestä kahteen. Voitte pysähtyä numeroon kaksi. Se riippuu teistä eikä siitä koidu mitään rangaistusta.
 
Tässä mukana olevat asiat ovat monitahoisia ja henkilökohtaisia. Älkää tuomitko ketään ihmisolentoa, joka on näköpiirissänne ja joka ei tee henkisesti sitä, mitä hänen teidän mielestänne pitäisi tehdä. On mahdollista, että se on paras, minkä hän voi saada aikaan omassa Jumalan etsinnässään. Kenties se näyttää teistä pintapuoliselta, mutta ehkäpä laajemmin, universaalisti hän tarvitsee jonkin järjestön suojaa, joka kertoo hänelle, miten palvellaan.
 
Ette voi kertoa jonkun henkilön ikuisen sielun henkilökohtaisia ominaisuuksia omasta näkökulmastanne, kun katsotte häntä 3D:ssä. Juhlikaa siis hänen elämäänsä. Älkää katsoko häneen sanoen: "No, toivon, että hän tietäisi sen mitä minä", sillä vapaassa valinnassa ja synkronismissa hänellä on henkisesti kaikki samat mahdollisuudet kuin teillä.
 
Energia tällä planeetalla on muuttumassa niin kovasti, että se herättää sananmukaisesti DNA:n. "Kryon, miksi puhut niin paljon DNA:sta?" Koska siinä on kaiken henkisyyden ydin. Se sisältää korkeamman itsenne. Se sisältää Akaasiset tiedostot olemassaolostanne maan päällä. Se sisältää parannuksen ja mestaruuden, ylösnousemustietoisuuden. Näin se toimii biologisesti kanssanne ja siksi ylipäätään puhumme siitä. Siksi he puhuivat siitä [konferenssin puhujat]. Kyse ei ole vain kemiasta. Kyse on ylösnousemuksen rakennuskivistä kehossanne. Jotkut näkevät sen ja jotkut eivät.
 
Jatkaminen neljään viimemuutokseen
 
Ne neljä muutosta, joista olemme puhuneet, ovat syvällisiä. Jäimme ihmiseen, joka oli havainnut, miten vältetään karma ja siirrytään henkisyyden puhtaalle pöydälle. Mitä useammasta muutoksesta puhumme, sitä monimutkaisemmaksi homma tulee. Monet, monet ihmiset jäävät neloseen eivätkä koskaan siirry eteenpäin, eikä sitä tuomita. He ovat aivan yhtä merkittäviä valotyöntekijöitä kuin ne, jotka jatkavat kahdeksikkoon saakka. Jumalalta ei tule nimittäin ole mitään odotushierarkiaa. Tiesittekö sen?
 
Emme ole lineaarisia, joten ei ole mitään odotustikkaita, joille te niin usein perustatte henkisen todellisuutenne. Se joka istuu kirkossa polvillaan, on yhtä paljon Jumalan siunaama kuin se, joka kulkee ylösnousemusprosessin läpi metafyysisellä tavalla. Sillä Jumalan rakkaus on sama molempia yksilöitä kohtaan, eikä ole mitään ennakkomieltymystä, miten pääsette perille.
 
Ihmiselämän lopussa kumpikin tutkivat samaa energiaa ja heidät toivotetaan avosylin tervetulleeksi takaisin verhon läpi. Teitä ei tuomita, vain rakastetaan. Se mitä teette tällä planeetalla, riippuu vapaasta valinnastanne. Se on osa pimeän ja valon palapeliä. Osa siitä kohottaa tämän planeetan värähtelyä ja osa ei. Mutta palapeli kuuluu teille ja te olette niitä, jotka kokoavat sitä. Jumala ei puutu asiaan, jos olette huomanneet. Näin paljon teitä rakastetaan.
 
Viides muutos
 
Viides muutos on syvällinen. Se on sitä, kun ihmisolento havaitsee voivansa todella muuttaa ainetta. Viimeiset neljä muutosta koskevat sitä, miten ihminen vaikuttaa maahan ympärillään, itsensä ulkopuolella. Ensimmäiset neljä muutosta liittyvät häneen itseensä ja hänen omaan kasvuunsa. Neljä viimeistä liittyvät häneen ja muihin ihmisiin.
 
On intuitiivista, että heräätte neljän muutoksen jälkeen ymmärrykseen siitä, miksi olette täällä. Viides muutos liittyy valon lähettämiseen muulle planeetalle. Miten teette sen? Voitteko tehdä sen? Voiko sillä olla vaikutusta? Hyvin suuri osa tästä kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, lähes lapselliselta.
 
Jos kerrotte sellaiselle ihmisryhmälle, jolla ei ole aavistustakaan siitä, mitä te tiedätte ja mitä olette tekemässä, että olette menossa kokoontumiseen, missä aiotaan lähettää valoa jonnekin tällä planeetalla, he taputtavat teitä päähän sanoen: "Voi, miten suloista, miten kivaa." Siten he kääntävät selkänsä ja pyörittävät silmiään. Mistä syystä? Ei ymmärretä millään esoteerisella olevan 3D-merkistystä He eivät usko sen vaikuttavan mitään. Heillä ei ole aavistustakaan siitä eivätkä he edes ymmärtäisi, jos yrittäisitte selittää sitä.
 
Kuvitelkaa, että eläisitte maailmassa, jossa ei olisi näkökykyä ja joku kertoisi teille, että voisitte nähdä. Pilkkaisitte ajatusta "näkemisestä". Eikä vain tämä, vaan hän yrittäisi sitten kuvailla teille värejä. Ette tietenkään voisi pyöritellä silmiänne hänen kummalliselle puheelleen. Tämä on vertauskuva, sillä siinä te seisotte käytyänne läpi neljä DNA-muutosta, mikä selvästi asettaa teidät hyvin etäälle niistä, jotka eivät ole käyneet yhtään muutosta läpi Se ei tee teistä yhtään parempaa ihmistä kuin joku toinen. Sillä jokaisella teistä on sama vapaa tahto tehdä edessänne olevilla työkaluilla sen, mitä haluatte.
 
Viidenteen muutokseen päästessänne pystytte muuttamaan ainetta mielellänne. Kun käytätte voimaanne kuvitella valoa lähetettävän pimeisiin paikkoihin, ympärillänne tapahtuu värähtelymuutos. Tässä on mestari työssään, sillä elementit reagoivat energiaanne. Nämä ovat niitä, joilla ei ole mitään muuta tehtävää tällä planeetalla, kuin lähettää valoa ihmiskunnalle. Heillä ei ole karmallisia ongelmia ratkaistavanaan ja he ovat nyt spesialisteja kumppanuudessa maan kanssa. Täällä on monia, jotka ovat tehneet tätä.
 
Annan usein kumppanini tuntea sen energian, mitä tunnen näiden hetkien aikana. Joskus meidän puolellamme tunnetaan hyvin paljon kiitollisuutta, rakkautta, kunnioitusta ja innoitusta niitä kohtaan, jotka todella muuttavat maata valollaan. Monia heistä istuu täällä nyt. He ovat keksineet sen mekaniikan, miten homma toimii.
 
 
Kauan sitten he käsittivät, ettei pidä lähettää mitään asenneta tai ajatusta tai edes visualisointia meditaatioissaan. Sillä visualisoinnit olisivat heidän omiaan, jotka heidän mielensä loi jotakuta toista varten. Ei. Sen sijaan hän, joka lähettää tätä maata muuttavaa valoa, on oppinut homman toimintamekaniikan ja se on tämä: Puhdasta valoa voidaan lähettää ilman ennakkoasennetta tai ajatusta, sillä siihen ei voi liittää mitään ennakko-odotusta.
 
"Odotahan hetki, Kryon, haluan rauhaa maan päälle, joten lähetän rauhan valoa. Se on ok, eikö olekin?" Jos teet sen, sinulla on ennakkoasenne. Niin suuri kuin tuo ajatus onkin, se on sinun ajatuksesi, eikö vain? Miltä tuntuisi sen sijaan lähettää Jumalan valoa johonkin paikkaan ilman mukaan liitettyä ajatusta, niin että ne triljoonat olennot, jotka muodostavat sen, mitä te kutsutte Jumalaksi, voisivat ottaa valon ja laittaa sen juuri sinne, minne se kuuluu tänään? Haluatteko todella kantaa visualisoinnin taakkaa vai voitteko mennä sen yli ja visualisoida sen sijaan valtavan synkronismin, joka luo täydellisen tilanteen… oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa? Näin lähetätte valoa.
 
Se ei ole myöskään kovin helppoa. Sillä teidän on mentävä tilaan, missä ennakkoasenne häipyy pois ja otatte päällenne Jumalan energiatakin. Voitte tuntea sen. Voitte tuntea valon tulevan niin valkoiseksi, että se pesee pois kaikki asenteenne ja ajatuksenne mitä tahansa kohtaan. Sitten lähetätte valoa pimeimpään kuviteltavissa olevaan paikkaan. Ja ilman ennakkoasennetta valo valaisee tuo paikan jumalaisella suunnitelmalla, joka on täydellinen.
 
Jos noissa pimeissä paikoissa on monia ihmisiä, he saavat nähdä asioita, joita he eivät ole ennen nähneet. Vapaasta valinnastaan he voivat nyt siis käyttää asioita, jotka olivat ennen pimeydessä, mutta nyt ne on valaistu. Sitten ihmiset voivat tehdä noilla asioilla, mitä haluavat. Jotkut valaistuista asioista ovat viisautta, parempia tapoja ajatella asioita, rauhanomaisia ratkaisuja ja ne muuttavat elämää.
 
Näin lähetätte valoa. Se ei ole sellaista kuin kuvittelitte, eihän? Kuvauksemme mukaisessa tekemisessänne on vilpittömyyttä, sillä te ette vala omia ajatuksianne tälle planeetalle. Sen sijaan valatte vain valoa.
 
Näkeekö kukaan teistä numeroita 11:11? Tiedättekö mitä se tarkoittaa numerologisesti? Valaisemista, valaisemista. Miltä tämä tuntuu sinusta? Mitä jos tehtäväsi olisi valaista pimeää maapalloa? No, ne teistä jotka ovat käyneet tämän viidennen muutoksen läpi, tietävät sen toimivan. Se on ensimmäinen muutos, jolla on vaikutusta maapalloon.
 
Nyt kerromme teille jotain, mitä olemme sanoneet aiemmin. Tämä valotyöntekijä muuttaa kirjaimellisesti planeetan värähtelyä siellä, missä hän kulkee. Onko tämä liian suurta sinulle? Onko sinulle opetettu, ettet ole mitään, että olet syntynyt likaisena? Onko sinulle joskus kerrottu, ettet voi koskaan koskettaa Jumalaa? No, se ajatus on aika poistaa. Uskoisitko enkeliä, jos hän istuisi edessäsi ja kertoisi, ettei se ole totta? Sen sijaan olet syntynyt suurena ja verho kätkee tämän sinulta. Siksi käsillä oleva haaste on löytää mestaruus palapelistä. Voit vaikuttaa kaikkialla, minne kuljet. Tämä on numero viisi.
 
Kuudes muutos
 
Numero kuusi on vaikea selittää. Silloin valotyöntekijä alkaa ymmärtää sitä moniulotteista järjestelmää, miten hänen asiansa toimivat maan päällä. Hän alkaa ymmärtää kanssaluomista. Minäpä esitän teille kysymyksen vilpittömyydestä: Jos teidän sallittaisiin kanssaluoda todellisuus itsellenne, eikö se vaikuttaisi toisiinkin ympärillänne? Vastaus on, että tietenkin se vaikuttaisi.
 
Kaikki mitä luotte, vaikuttaa tosiinkin ympärillänne. Jos teette jotain suurta, kuten luotte sen, mitä tarvitsette elämässä, sillä on vaikutusta ympärillänne oleviin. Mitä siis oikeastaan olette tehneet? Oletteko kanssaluoneet itsellenne jotain, mikä jyrää jonkun toisen? Miettikääpä sitä. Miten näin voitte olla vilpitön, kun kanssaluotte itsellenne? Oletteko koskaan ajatelleet asiaa? Numero kuusi on ymmärrys siitä, miten kanssaluominen toimii järjestelmässä, missä kaikki ovat kanssanne. Se on 3D:n ylittävä palapeli. Se vaatii jotain, mistä olemme puhuneet aiemmin ja sitä kutsutaan synkronismiksi.
 
Taas kerran annamme teille kivan tarinan, jonka muistatte. Tämä on annettu kaksi kertaa kanavoinnissa, myös kirjoitettu puhtaaksi kaksi kertaa. Mutta sen on oltava tässä, jotta kokoelma on valmis ja nämä kahdeksan muutosta yhdistetään. Elätte hyvin, hyvin kiireisessä kaupungissa [Mexico City]. Kun kuljette kaduilla autoillanne, tarvitsette melkein enemmän kuin kukaan muu maan päällä jotain, mitä kutsutaan "Parkkienkeliksi". Tiedätte, kuka hän on, eikö vain? Monet teistä käyttävät Parkkienkeliä. Siinä te olette ja teidän tarvitsee olla tietyssä rakennuksessa eikä ole parkkipaikkaa. Vaikuttaa kestävän ikuisuuksia kiertää korttelia, koska liikenne on ruuhkaista. "Ole kiltti, Parkkienkeli", sanotte. "Päästä minut johonkin parkkipaikkaan. Anna sen olla vapaa." Ja sitten niin tapahtuu! Joku peruuttaa suoraan eteenne ja te menette hänen paikalleen. Sitten sanotte: "Kiitos, Parkkienkeli."
 
Ei homma näin toimi, eihän? Tiedätte paremmin. Tässä kuvauksessa ei ole vilpittömyyttä, siinä ei ole rakkautta, eihän? Kysyn siis 3D-aivoiltasi, rakas ihmisolento, miten luulet sen toimivan? Voisit olettaa ja laskea 3D-käsityksillänne kokonaisen vuoden etkä koskaan ymmärtäisi sitä. Sen sijaan asetu moniulotteiseen tilaan, missä ei ole aikaa.
 
Se on järjestelmä, joka näkee tarpeenne paljon ennen, kuin teillä on se. Se antaa mahdollisuuden ja vastauksen, joka voi auttaa teitä, jos tarvitsette. Se antaa järjestelmän, missä tiedetään kaikki tuossa rakennuksessa olevien mahdollisuuksista. Se antaa jotain, mikä on todennäköisyyksien vastaista ja 3D:n ulkopuolella. Se antaa jonkun, joka on valmis lähtemään juuri, kun teidän tarvitsee tulla sisään. Tässä ei ole menettäjää eikä valaistumisesta ole kilpailua. Toisista se näyttää sattumalta tai vahingolta. Mutta te tiedätte varsin hyvin, että olette luoneet synkronistisen kokemuksen, joka käyttää hyödykseen niitä työkaluja, joita teillä on sen tekemiseksi. Miten monta "sattumaa" on oltava, ennen kuin toiset alkavat nähdä taikaa?
 
Numero kuusi on merkittävä muutos. Se on jumalainen muutos, sillä se saa aikaan ihmisolennon, joka alkaa työskennellä hilan ("ristikon") kanssa… joka on täynnä mahdollisuuksia. Se on kaunista. Se on logiikan ulkopuolella eikä siinä ole teistä järkeä. Mutta opitte kuitenkin odottamaan sitä ja sitä kutsutaan synkronismiksi. Se on vaikea käsite elettäväksi, koska se kulkee vastoin kaikkea, mitä aivonne kertovat teille.
 
Olemme puhuneet tästä monta kertaa. Voitte mennä etsimään sitä vuosien aikana annetuista kanavoinneista. Se kertoo, miten yksinkertaisista elämän tarpeista huolehditaan synkronismin avulla. Mutta se ei toimi ihmisillä, jotka ovat kotonaan odottamassa, että Jumala loistaisi vähän valoa heihin. Sen sijaan se vaatii ihmistä lähtemään ulos kotoa ja työntämään mahdollisuuksien ovia, koska tässä synkronismissa on nimenne ja se on valmistunut tässä moniulotteisessa keitossa paljon ennen, kuin tarvitsitte sitä. Nämä ovat korkeita käsityksiä eikä niitä ymmärrä helposti, sillä lähestytte ylösnousemustilaa… todellista mestaruutta.
 
Seitsemäs muutos

 
Mitä tiedätte numerosta seitsemän [numerologisesti]? Seitsemän nähdään usein pyhimpänä numerona. Se on numero, joka useimmiten yhdistetään henkisiin asioihin. Useimmat kirjoitukset monissa kulttuureissanne voivat vahvistaa tämän.
 
Seitsemäs muutos on kyky parantaa oma kehonsa. Miksi se on seitsemäs kahdeksasta? Miksi sen pitäisi olla niin vaikeaa? Miksi se on niin korkealla tässä henkisten muutosten luettelossa? Koska yksi vaikeimmista asioista ihmisolennolle on parantaa itsensä. Kysykää keneltä tahansa parantajalta tässä huoneessa: "Mitä teet, kun sairastut?" Hän sanoo: "No, menen tietenkin parantajalle." Voisitte sitten sanoa: "Luulin sinun olevan parantaja." Ja hän sanoo: "Tietenkin, mutten itselleni!"
 
Miksi näin on? Koska se on vaikeaa! Niinpä seitsemännessä muutoksessa on kyse solurakenteen ymmärtämisestä. Se edustaa ihmistä, jolla on moniulotteinen aistimus menemisestä omaan kehoonsa ja työskentelemisestä oman DNA:nsa kanssa? Oletteko kuulleet ihmeistä? Oletteko kuulleet niistä, joilla oli sairaus ja yhtäkkiä se oli poissa? Haluaisitteko tietää, miten se tapahtui? Se tapahtuu DNA:n sisällä. DNA:ssanne on kerros [energia], yksi 12 moniulotteisesta kerroksesta, mikä on vastuussa tästä. Se on kaunis asia, mutta parantuminen on paljon enemmän kuin luulette.
 
3D-käsityksenne parantumisesta on kiinteällä aikajanalla, missä on jatkuvaa liikettä mutta vain yhteen suuntaan. Ette voi mennä menneisyyteen. Siksi näette parantumisen yksisuuntaisena. Se on ennakkoasenteista ajattelua, ettekä te edes tiedä sitä. Ajattelette, että parantuneella ihmisellä oli sairaus ja jotenkin se lähti pois. Tämä ei kuitenkaan ole oikein. Sen sijaan kehonne menee moniulotteiseen tilaan, taaksepäin aikaan ennen sairautta. Voitaisiin sanoa, että sisällänne on aikakone, joka kääntää taaksepäin biologisia tapahtumia. Tulos on DNA-solurakenne, joka ei palaa sairauteen, koska sillä ei koskaan ollutkaan sitä!
 
Jokainen teistä tulee varustettuna tällä työkalulla. Ymmärsittekö todella, mitä juuri sanoin? Kun päätätte parantua jostain niin merkittävästä kuin sairaus, mitään taikaenergiaa ei tule puhdistamaan teitä. Sen sijaan sisäinen mestaruutenne starttaa ja vie solurakenteenne sairauden puhkeamista edeltäneeseen tilaan. Näettekö, miksi tämä on numero seitsemän? Se on kaunista!
 
Opetelkaa puhumaan soluillenne. Tehkää joka päivä harjoitus, missä solurakenteenne kuulee teidän puhuvan sille - niille kaikille. Sanokaa mitä tahansa, mutta antakaa niiden tietää, että "pomo" on paikalla ja ohjaa näytöstä. Sillä ihmisolennolla on taipumusta uskoa, että hän elää vain päässään. "Missä on valaistumisesi?", joku ehkä kysyy. "No, se on täällä päässäni, kolmannessa silmässäni, käpylisäkkeessäni."
 
Jos DNA sisältää valaistumisenne - ja se sisältää - niin onko se vain päässänne? Miten moni teistä on koskaan katsonut isovarpaaseensa ja juhlinut sitä, miten valaistunut se on? Kysymys on soma ja hassu, eikö vain? Se on valaistumisenne varvasosuus, eikö olekin? Miten monta triljoonaa DNA-osasta ajattelette olevan varpaassanne? Jos niissä kaikissa on valaistumista, eikö varpaanne ansaitse juhlimisen?
 
Alkakaa puhua soluillenne. Jos kirjaimellisesti joka aamu tervehditte niitä ja juhlitte niitä, teette hommanne. Kummallista, eikö vain? Tämä vihje tulee enkeliltä, joka ei ole koskaan ollut ihminen, joka antaa teille vihjeitä omasta kehostanne. Tiedättekö, miksi voin tehdä sen? Koska voin nähdä valaistumisenne päästä varpaisiin.
 
Kahdeksas muutos
 
Mennäänpä viimeiseen kohtaan ja tämän jälkeen lopetamme. Ylösnousemusmuutos. Sana on mielenkiintoinen, sillä teille on kerrottu ylösnousseista olennoista, eikö vain? Olemme kertoneet teille aiemmin, että oman kulttuurinne kirjoituksista, kohdasta Toinen kuninkaiden kirja, voitte lukea profeetta Elian ylösnousemuksesta. Siitä kertoo selvästi hän, joka katseli, Elisa. Voi, Elisa kertoo tapahtuman suuruudesta ja hän puhuu valosta. Hän sanoo: "Yhtenä hetkeä Elia on paikalla ja toisena poissa." Niinpä teillä on tämä näkymä ylösnousemuksen määritelmänä… hän joka "menee ylös".
 
Siksi on niitä, jotka sanovat: "Tuskin maltan odottaa tämän elämän läpi pääsemistä ja ylösnousemista." Se on melkein kuin sanoisi: "Olen tehnyt oman osani ja pääsen lähtemään kotiin aikaisemmin." Kuitenkin energia on muuttunut kovasti tällä planeetalla sitten Elian aikojen. Ylösnousemus ei ole sitä, mitä luulette. Se on itse asiassa nyt vaikeampaa.
 
Annan teille ylösnousemuksen määritelmän: Se on ihminen, jolla on vapaa valinta ja joka siirtyy seuraavaan elämään ilman kuolemaa. Se on ihminen, joka on käynyt läpi seitsemän ensimmäistä muutosta ja katsoo ympärilleen sanoen: "En ole se, joka olin ennen." Se on kirjaimellisesti Akaasisten tiedostojen ylösnousemus, menemistä 3D:n yli ja sen ylittämistä, mitä ihminen pitää aikana ja syynä. Se on sellainen, joka vakuuttuu mestaruudestaan niin täysin, että hänestä tulee joku toinen. Tätä on ylösnousemus.
 
Jotkut sanovat: "Sen täytyy olla hyvin harvinaista, Kryon." Se ei ole sitä. Heitä on täällä! Ihmisiä jotka ovat menneet kaikkien kahdeksan muutoksen läpi, on täällä. Kun he katsovat taaksepäin elämässään, he näkevät jonkun muun, eivät sitä, keitä he ovat tänään. He jättävät valovanan kaikkialle, minne he menevät. Voi, he ovat edelleen ihmisolentoja, he käyvät edelleen töissä - aivan kuin tekin. Heillä on maan haasteet, aivan kuin teilläkin.
 
He kuitenkin katsovat pelon silmiin ja pelko häviää itsestään. Sen on pakko. He kulkevat pimeisiin paikkoihin ja paikat loistavat valoa. He tuovat Jumalan tyyneyden ja rauhan joka tilanteeseen. He ovat hitaita suuttumaan ja nopeita viisastumaan. He eivät koskaan tuomitse ja rakastatte heidän seuraansa, ja heitä on täällä. Ei, ei enkelimuodossa. Sen sijaan heitä istuu tuolilla kuuntelemassa ja lukemassa tätä. He ovat ihmisiä, jotka ovat käyneet tämän muutoksen läpi.

Kumppanini vie minua matkoillaan moniin 3D-paikkoihin ja antaa tämän kanavoinniksi kutsutun prosessin tapahtua. Kaikkialla minne menemme, on ylösnousseita. Siunattu on se ihminen, joka muuttaa tätä planeettaa, joka kulkee pelkonsa läpi - pelon työntää valon ovea, pelon ymmärtää oman suuruutensa ja pelon jättää taakseen jotain sellaista mukavaa, jota kutsutaan omaksi vanhaksi itseksi. Nämä ovat niitä, jotka ymmärtävät valoa ja kanssaluomista. Juhlitaanpa heitä nyt, sillä heitä istuu ympärillänne - näyttäen tavalliselta.
 
Minä näen jotain erilaista kuin te. Näen Jumalan rakkauden. Tässä huoneessa on tapahtunut tänä iltana neljä parantumista. Kysykää heiltä. He tietävät, keitä he ovat. He ovat tunteneet enkelin vierellään koko ajan. He saavat lopultakin kuvan tilanteesta ja sallivat synkronismin tapahtua tänä iltana. Neljä ihmistä kävelee pois tästä paikasta erilaisena kuin tuli. Ja he ovat perhettänne!
 
Voitteko käyttää hetken juhlien heidän elämäänsä? Teidän ei tarvitse tietää heidän nimiään, eihän? Voitteko vain sanoa "kiitos" siitä synkronismista, että he olivat täällä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa? Näin homma toimii. Siunattu on se ihminen, joka on ottanut aikaa tullakseen istumaan tuolilla, sillä hän on vastaanottanut energiaa tänään ja eilen. Hänen mukanaan menee kotiin paljon sellaista energiaa, mitä hän ei odottanut.
 
Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan. Ja niin se on.
 
Kryon