« : 14.10.2011 12:26:53 »
 

Kopsailin tämän tekstin kahvi- ja teetuvasta tänne omaksi aiheekseen, koska tästä saattaa olla jollekulle hyötyä ja siellä se vain painuu unhoksii, kun ketju jatkuu ja pitenee. Esipuheena: Jos tuntuu, että joku ihminen rassaa, on hankala tai imee energiaa voi kyseessä olla luvaton energiakytkös.

Minulle tämä tieto ja kaikki siihen liittyvä tuli intuitiivisena 'lähetyksenä' tuossa melkein kymmenen vuotta sitten ja olen sen jälkeen menestyksekkäästi käyttänyt sitä poistaakseni luvattomia energiakytköksiä. Olen itse tehnyt sellaista esim jokusen eksän osalta, läheinen ihmissuhde saattaa luoda energiakytköksen ilman, että kumpikaan on tarkoittanut sitä. Se voi olla suhteen kuluessa ikään kuin 'luvallinen' vaikka siitä ei olla tietoisia, koska moni haluaakin kokea energeettistäkin yhteyttä, vaikka tuo halu olisikin alitajuinen. Suhteen katkettua niistä on sitten haittaa, voi olla energiavampirismia, voi olla vaikeuksia tehdä surutyötä suhteesta, päästää siitä irti tms. Mutta näitä kytköksiä voi olla ihan minkälaisiin  ihmisiin tahansa liittyen; perheenjäseniin ja sukulaisiin, ystäviin, työtovereihin jne.

Visualisoi itsesi ja joko katso lähteekö selkäpuoleltasi 'energianauhoja,' ikään kuin eri värisiä nauhoja johonkin. Sillä ei ole väliä mihin ne sinusta menevät, vaan sillä että ne ovat kiinnittyneet nimenomaan selkäpuolellesi: Vapaalla tahdolla solmitut energiakytkökset kiinnittyvät etupuolelle energiakehoa. Kaikki selkäpuolella olevat ovat luvattomia kytköksiä. Kun ekaa kertaa tämä tieto tuli minulle, löysin varsinaisen nipun erilaisia, eri värisiä ja eri paksuisia nauhoja ja kaapeleita jotka lähtivät selkäpuoleltani isohkolta alueelta, suurimman osan ollessa kuitenkin solar plexus chakran kohdalla. Eikä ihme, se kun on me-ja-muu-maailma chakra. Kyllä niitä oli sitä ylempänä ja alempanakin, mutta vähemmän. Eikä aavistustakaan minne eli keihin ihmisiin ne johtivat, mutta katkoin kaikki, koska olivat luvattomia kytköksiä. HUOM: 'Luvaton' ei välttämättä tarkoita tässä sitä, että joku muu olisi tehnyt ne. Se voi vain tarkoittaa, että ne ovat muodostuneet ilman tietoista päätöstä asiasta, vaikka voivat toki olla sen toisen ihmisenkin luvatta tekemiä.

Saattaa olla että et 'näe' sillä visualisoinnissasi mitään, mutta voit kuvitella sinne energianauhan, joka menee juuri nimenomaan tähän ongelmalliseen ihmiseen. Sitten vain kuvittelet jonkin välineen - minulla se oli iso miekka, mutta se voi myös olla vaikka sakset tms. - jolla leikkaat tuon energianauhan (tai nauhat, jos niitä on useita) poikki. Saatat joutua tekemään sen useita kertoja, joskus ovat sitkeitä katkeamaan. Kannattaa tehdä homma myös useampana peräkkäisenä päivänä. Ja saatat myös löytää sieltä ison nipun kytköksiä, koko aiemman elämän aikana muodostunutta painolastia. Kaikki  poikki vaan! Positiiviset ja luvalliset kytkökset eivät ole selkäpuolella, ei siis pelkoa minkään muun menettämisestä, kuin energiavampirismin, riippuvuuden ja haitallisten kytkösten.

Kun olet katkaissut nauhoja/nauhan, älä ylläty jos saat vaikkapa puhelun tai muun yhteydenoton ihmiseltä johon se liittyy.  Jollain tasolla se katkaiseminen havaitaan, vaikkei tietoisesti ja intuitiivisesti sitä saatetaan pyrkiä uusimaan. Jos löydät kimpun nauhoja ja katkaiset ne, saatat saada yllättäviä yhteydenottoja menneisyyden ihmisiltä. Mutta et välttämättä aina: Joskus nuo nauhat sieltä selkäpuolelta eivät mene enää siihen todelliseen ihmiseen, vaan esimerkiksi omaan muistoosi tai mielikuvaasi hänestä silloin, kun on jokin tukos tai este irtipäästämiselle. Ne ovat silti sinun ei-tietoisia energiakytköksiäsi asiohin, jotka eivät enää sinua millään tavoin hyödytä.


Eklektikko, Astro foorumi