Jupiter neliö Venus Tämän ohituksen voimakkuus on ***** tähteä.
Tarkka ajankohta 3.4.2012
Vaikutus alkaa 3.3.2012 ja päättyy: 17.4.2012
Tämä ohitus toistuu noin 6 vuoden välein.

Eräs viisas mies on sanonut, että rakkaus on todellista vasta silloin kun osaa rakastaa myös menettämisen tuskaa. Yksi Ihmisen suurimmista haasteista onkin rakkauden todellisen luonteen oivaltaminen, sillä rakkaus on kuin virtaava vesi, joka kauniina ja välkehtivänä virtaa pysähtymättä ohitsesi.

Rakkautta ei voi omistaa yhtään enempää kuin kalliopuron kirkasta vettäkään, jonka kauneus ja ihanuus on juuri siinä että se ei pysähdy. Jos otat tuota puhdasta ja kirkasta vettä isompaan tai pienempään sammioon niin pian se on pilaantunutta ja juomakelvotonta. Näin käy myös kaikelle sellaiselle rakkaudelle, jonka haluat pysäyttää kohdallesi siinä muodossa kuin sen kohtaat. Jos olet pysäyttänyt jonkun asian tai ihmisen kohdallesi ja odotat aluksi kokemasi tunteen syttyvän päivä päivältä uudelleen niin tämä Jupiterin jakso edustaa hetkeä, jolloin huomaat ettei kaikki ole niinkuin pitäisi.

Menossa on aika, jolloin kaikki sisäisen arvomaailmasi vastaiset asiat ja ihmiset saavat sinut tuntemaan tavanomaista suurempaa tyytymättömyyttä omaa elämääsi kohtaan. Tunne siitä että sinua ei arvosteta ja että muut omilla toimillaan tekevät elämästäsi tarkoituksettoman ohdakepellon kuluu ajan kuvaan kuin tappio Väyryselle presidenttipelissä. Tiedotusvälineiden syyttely oli ihan yhtä älytöntä kuin nyt on syyn etsiminen lähimmästä ihmissuhteesta. Et ole uskaltanut elää oman näkemyksesi mukaisesti ja rakastaa joka päivä uusia asioita, etkä siksi voi myöskään nauttia nykyisestä elämästäsi, joka on kuin astiassa juomakelvottomaksi muuttunut lähdevesi. Tähän löytyy lääke vain yhdeltä ihmiseltä maailmassa; itseltäsi.

Tämä aika antaa sinulle mahdollisuuden kaataa pilaantunut vesi eli tyytymättömyyttä herättävät asiat pois elämästäsi. Tyytymättömyys syntyy vain siitä, että näkee ohi virtaavissa asioissa enemmän kuin siinä mitä omistaa tai kuvittelee omistavansa. Tartu siis hetkeen ja nauti siitä mitä ympärilläsi koko ajan tapahtuu sen sijaan että yrittäisit nauttia jostakin jonka jo omistat, sillä siihen ei kukaan koskaan ole ollut eikä tule olemaan tyytyväinen
.