Heräävän jumalallisuutesi kaksitoista tunnusmerkkiä

Geoffrey Hoppe yhteistyössä Tobiaksen kanssa

1
Ruumiillisia kipuja ja särkyjä, erityisesti niskan, hartioiden ja selän alueella
Tämä on seurausta DNA:n tasolla tapahtuvista suurista muutoksista kun ”kristussiemen” herää sisälläsi. Kivut ja säryt ovat ohimenevä oire.

2
Syvä sisäinen surullisuuden tunne, joka ei johdu mistään erityisestä syystä
Vapautat menneisyytesi (tämän elämän ja muiden elämiesi) ja tästä aiheutuu surullisuuden tunne. Samantapaista surullisuutta voit tuntea, kun muutat uuteen taloon talosta, jossa olet asunut useita vuosia. Niin paljon kuin haluatkin muuttaa on silti surullista jättää taakseen kaikki ne muistot, energiat ja kokemukset, jotka liittyvät vanhaan taloon. Tämä myös on ohimenevää.

3
Itkeminen ilman ilmeistä syytä
Ylläolevaa oiretta nro 2 vastaava. On hyväksi ja terveellistä antaa kyynelten virrata. Se auttaa vapauttamaan sisälläsi olevaa vanhaa energiaa. Tämä myös on ohimenevää.

4
Yllättävä työ- tai uramuutos
Tämä on hyvin yleinen oire. Kun sinä muutut, asiat ympärilläsi muuttuvat myös. Älä ole huolissasi ”täydellisen” työpaikan tai uran löytymisestä juuri nyt. Tämä myös on ohimenevä vaihe. Sinä olet siirtymävaiheessa ja saatat vaihtaa työtäsi useamman kerran ennen kuin asetut siihen, joka on yhteensopiva intohimosi kanssa.


5
Perhesuhteista poisvetäytyminen
Sinä olet sidoksissa biologiseen perheeseesi vanhojen karmojen kautta. Kun hyppäät pois karmallisesta syklistä, vanhojen ihmissuhteiden sidokset vapautuvat. Se näyttää siltä kuin olisit ajautumassa pois perheestäsi ja ystävistäsi. Tämä on ohimenevä vaihe. Jonkin ajan kuluttua, jos se on tarkoituksenmukaista, saatat luoda uuden suhteen heidän kanssaan. Uusi suhde perustuu kuitenkin uuteen energiaan ilman karmallisia sidoksia.

6
Epätavalliset unirytmit
On todennäköistä, että heräät useina öinä kahden ja neljän välillä. Sisälläsi tapahtuu paljon työstämistä ja se aiheuttaa usein sen, että heräät ”hengähdystaukoa” varten. Älä huolehdi. Jos et saa uudelleen unen päästä kiinni, nouse ylös ja tee jotain sen sijaan, että makaisit sängyssä murehtimassa ihmisille tyypillisiä asioita. Tämä vaihe menee myös ohi.

7
Intensiiviset unet
Ne voivat olla unia sodasta ja taisteluista, takaa-ajounia tai hirviöunia. Sinä kirjaimellisesti vapautat vanhaa energiaa sisältäsi ja näitä menneisyyden energioita symbolisoivat usein sodat, pakoon juokseminen ja möröt. Tämäkin on ohimenevää.

8
Fyysinen sekavuustila
Ajoittain tunnet olevasi hyvin maadoittumaton. Saatat tuntea menettäväsi tilan- ja asennontajun ja sinusta voi tuntua ettet voi laittaa kahta jalkaa yhtäaikaa maahan tai että kävelet kahden maailman välissä. Kun tietoisuutesi siirtyy uuteen energiaan jää kehosi joskus jälkeen. Vietä enemmän aikaa luonnossa auttaaksesi uutta energiaa maadoittumaan. Tämäkin on ohimenevää.

9
Lisääntynyt ”yksinpuhelu”
Huomaat puhuvasi itsellesi yhä enemmän. Yht’äkkiä tajuat puhuneesi itseksesi viimeiset puoli tuntia. Olemuksessasi avautuu uusi kommunikaation taso ja puhumalla itsellesi koet siitä jäävuoren huipun. Keskustelujen määrä lisääntyy ja niistä tulee yhä sujuvampia, loogisempia ja oivaltavampia. Sinä et ole tulossa hulluksi, olet vain shaumbra siirtymässä uuteen energiaan.

10
Yksinäisyyden tunne, jopa silloin kun olet muiden seurassa
Saatat tuntea itsesi yksinäiseksi ja etääntyneeksi muista. Saatat tuntea halua ”paeta” ryhmistä ja väkijoukoista. Shaumbrana kuljet pyhää ja yksinäistä polkua. Niin paljon kuin yksinäisyyden tunteet voivatkin aiheuttaa sinulle ahdistusta sinun voi silti olla vaikeaa tuntea yhteyttä muihin tänä aikana. Yksinäisyyden tunne on myös yhteydessä siihen tosiasiaan, että oppaasi ovat lähteneet. Heidän oli aika perääntyä jotta sinä voisit täyttää tilan omalla jumalallisuudellasi. Tämäkin vaihe on ohimenevä. Sisäinen tyhjyys täyttyy rakkaudella ja oman kristustietoisuutesi energialla.

11
Intohimon kadottaminen
Saatat tuntea menettäneesi intohimon täydellisesti. Voi olla että sinulla on vain vähän tai ei yhtään halua tehdä mitään. Se on normaalia ja osa prosessia. Käytä tämä aika tehdäksesi ”ei mitään”. Älä taistele itsesi kanssa tässä asiassa, koska tämäkin on ohimenevää. Se muistuttaa tietokoneen uudelleen käynnistämistä. Sinun täytyy sulkeutua vähäksi aikaa voidaksesi ladata uuden edistyneen ohjelman, tai tässä tapauksessa kristussiemenenergian.

12
Syvä kaipaus paluusta Kotiin

Tämä on ehkä kaikkein vaikein ja haastavin kaikista oireista. Saatat kokea syvää ja ylitsevuotavaa halua lähetä tältä planeetalta ja palata Kotiin. Tämä ei ole ”itsemurhatunne”. Se ei perustu suuttumukseen tai turhautumiseen. Et halua tehdä asiasta suurta numeroa tai aiheuttaa draamaa itsellesi tai muille. Sinussa on hiljainen osa, joka haluaa mennä Kotiin. Perussyy tälle on hyvin yksinkertainen. Sinä olet päättänyt karmalliset syklisi. Sinä olet täyttänyt tälle elinajalle solmimasi sopimuksen. Sinä olet valmis aloittamaan uuden elämän samaan aikaan kun olet tässä fyysisessä kehossa. Tämän siirtymän aikana sinulla on sisäinen muistikuva siitä millaista on olla toisella puolella. Oletko valmis värväytymään toiselle kierrokselle Maan päällä? Oletko valmis vastaamaan uuteen energiaan siirtymisen haasteeseen? Kyllä, voit tosiaan mennä Kotiin heti. Mutta olet tullut tänne asti, ja olisi todella sääli niiden monien elettyjen elämien jälkeen, jos nyt lähtisit ennen kuin elokuva ehtii päättymään. Sitä paitsi Henki tarvitsee sinua täällä auttamaan muita siirtymisessä uuteen energiaan. He tulevat tarvitsemaan ihmisoppaita, sellaisia kuin sinä, jotka ovat matkanneet vanhasta energiasta uuteen. Polku, jota nyt astelet, antaa kokemuksia, jotka mahdollistavat sen, että sinusta tulee Uuden Jumalallisen Ihmisen opettaja. Niin yksinäinen ja pimeä kuin matkasi voi ajoittain ollakin, muista ettet ole koskaan yksin.

Copyright 2001 Geoffrey Hoppe, Golden, CO. Valmistettu yhteistyössä Tobiaksen Crimson
Circlestä kanssa. Voit jakaa tätä vapaasti ei-kaupallisissa tarkoituksissa.