Tänäänkin Äitimaan kasvustoa on kasteltu anteliaalla kädellä. Minua ei vesisade haittaa koska silloin kasvit ja puut saavat tarvitsemaansa vettä, kunhan ei nyt viikkokausia ala satamaan.

Laitoin joitakin unikkoja kasvamaan, syksyllä varmaan jo näemme mitä niistä tulee, ainakin kuvissa ne ovat perhosmaisen keveitä ja kauniita.

Eilen oli monta meditaatiota, sain oikein mahtavia energiakokemuksia ja jopa harppauksia eteenpäin hienojen oivallusten kautta, hieno päivä kertakaikkiaan! Tänään olen taas tehnyt suunnittelu työtä, se on lempiharrastukseni, suunnitella =)) Mutta kyllä niistä suunnitelmista on tarkoitus tullakkin jotain lähitulevaisuudessa,, tykkään suunnitella tekemiset valmiiksi (vaikka tietysti täytyy aina varautua suunnitelmien muutokseen, viivästymisiin ja jopa muutoksiin jos ei esim saa sitä materiaalia mitä on ajatellut ja sitten täytyykin varioida jne) silloin työ sujuu suht luontevasti ilman sen enempiä pähkimis sessioita jotka syö vaan turhaan aikaa ja rasittaa aivoja ja pahimmillaan alkaa turhauttaa jos täytyy kokonaan laittaa kaikki uusiksi! Niin ja tuo varmuutta tietysti. Kun toimii itselle hiukan uudella alueella on hyvä olla suuntaviivat valmiina mielessä, niin ei tarvitse joka asiaan kysellä neuvoja ja ne neuvotkin on yleensä ihmisen mukaan ,eli jokainen näkee omalla tavallaan ja ehdottaa sitten jotain jota en edes ymmärrä, tai halua soveltaa omassa työssäni ;) Eli mahdollisimman vaikeasti, mutta omalla tavalla ! =D =D