Olin sitten salilla taas tänään, tiistaina jäikin väliin, on väsyttänyt tällä viikolla aika paljon. Johtuneeko tuosta matalapaineesta ? Sataa ja sataa ja on harmaata.

Oli meillä ylellistä, ei ollut kuin muutama hassu muija tällä kertaa. Sai vapaasti valita laitteet ja tehdä kaikessa rauhassa oman suorituksensa.

Olen jutellut erään salikaverin kanssa paljon tällä torstai vuorolla, ihan kivaakin kun vaan ei unohdu vallan juttelemaan..ja huomannut kuinka paljon meillä on yhteistä (tätä se sitten varmaan on kun "kaikki heijastaa sinua" jopa "ympäristösikin on heijastumaa sinusta, olet sen luonut") esim ammatit, nuoruuden kokemukset, mieskokemukset, kropan vaivatkin menee yksiin! , mielenkiinnot jne ja tänään kävi ilmi että jopa lapsiemme lempinimetkin on samat =))

Hänen kanssaan ollaan juteltu vaan ihan "tavallisista" asioista, henkisiä ei olla vielä päästy ruotimaan, ehkä se on tuo ympäristö, jos syventyy syvälliseen saattaa treeni jäädä tekemättä ja suut vaan käy.

Käytiin vielä yhtämatkaa kaupassakin ja hän ehdotti että mentäisiin yhdessä joskus ulos, saa nyt nähdä , itse kun en harrasta enää baareja..mutta muutamalla aina voi käydä (jos vain jäisi muutamaan!), no katsotaan sitten.

Aika alakuloista on.Virtaa ei tunnu riittävän oikein mihinkään. Huomiseksi suunnitelin kyllä vielä salilla käymistä iltapäivään kun jäi se tiistainen väliin.Minulla on sellainen kortti jolla voi käydä vaikka joka päivä salilla ja uimassakin vielä(en ole ollut kertaakaan sillä uimassa vielä),,tai sitten esim lauantaina, tai sunnuntaina,huh.

Lähden tästä viemään roskiksen, muurahaiset ovat heränneet ja vaeltelee ympäri asuntoa. Kesään mennessä aion niille sanoa että etsivät itselleen toiset kulkureitit. ihmeen hyvin ovat ymmärtäneet =) Viimekin kesänä kävivät vaan keväällä ja sitten ei enää näkynyt kun sanoin =)

Sama juttu ampiaisien kohdalla, nekin pysyy poissa kun vaan sanoo tarpeeksi tomerasti =) no niin, uskokoon ken tahtoo ja kokeilkoot jos ei usko =)