"Heippa Astrokuun tilaaja


Lähestymässä oleva toukokuu on suorastaan satumaisen menestyksellinen kaikille menestyksestä, onnellisuudesta ja rakkaudesta kiinnostuneille. Pluton, Marsin, Merkuriuksen ja Vestan keskinäinen kultainen kolmio pistää takuulla vauhtia kaikkiin mahdollisiin rattaisiin, joissa ovat vielä pyörät tallella. Puhumattakaan Auringon ja Jupiterin samanaikaisesta yhtymästä Härän merkissä tai Venuksen ja Saturnuksen välisestä kolmiosta.

Jos minä saisin päättää, niin pakottaisin jokaisen kansalaisen tekemään rohkeita päätöksiä elämässään toukokuun aikana. Jos saisimme Suomessa tällaisen kansanliikkeen aikaan, selviäisimme tulossa olevasta lamasta paremmin kuin yksikään muu maa maailmassa. Valitettavasti tällainen massailmiö on toistaiseksi mahdotonta ja meidän on tyydyttävä Astrokuun porukalla tapahtuvaan ryhtiliikkeeseen. Sekin parantaa tilannetta jo huomattavasti.

Oman kartan kuvioita kannattaa seurata suurennuslasilla toukokuun aikana, jotta saat parhaat mahdolliset lähtöasemat kesän ja syksyn vaativiin haasteisiin."

Seppo Tanhua